> ZOMERAVOND GOES

 

 

 

TIMO DE JONG WINT SLOTWEDSTRIJD ZEEUWSE ZOMERCOMPETITIE 2018

In de laatste wedstrijd van de zomeravondcompetitie 2018 was Timo de Jong heel actief. Na enkele mislukte vluchtpogingen kwamen uiteindelijk aan de leiding het drietal Timo de Jong, Gilian de Visser en Matthias van de Velde. Het sterke verweer in het peloton van Christian Kik en Jacco Schrijver kwam te laat en de kopgroep was definitief vertrokken. Dit was ook te verwachten want bij de tussentijdse tijdregistratie bleek de kopgroep regelmatig rondjes te rijden met een snelheid van 51 km per uur. In de spurt was Goesenaar Timo de Jong (Destil Parkhotel Valkenburg) de snelste.    (4 juli 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

WILLEM JAN KOEMAN WINT VOORLAATSTE WEDSTRIJD ZOMERAVONDCOMPETITIE ZEELAND

Een groep die lang bij elkaar bleef met steeds op kop Willem Jan Koeman en Menno v.d. Zweep. Uiteindelijk ontsnapte dit tweetal halverwege de koers en konden ze sprinten voor de overwinning. Willem Jan Koeman bleek de snelste. De laatste wedstrijd van de Zomeravondcompetitie wordt op woensdag 4 juli verreden in Goes.        (27 juni 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

OP 20 JUNI WINST VADER RAMON EN ZOON EZRA TOLHOEK (ZIERIKZEE)

Direct vanuit het vertrek een uitval van Middelkamper Ezra Tolhoek. Rondenlang hield de renner uit Zierikzee een kleine voorsprong, maar vooral onder impuls van de langzaam weer in vorm komende Pieter Vette kwam alles weer bij elkaar. Kort daarna weer een uitval van 3 renners : wederom Ezra Tolhoek en daarnaast Johnny van der Klooster en Menno van der Zweep. Deze aanval bleek de beslissende ontsnapping. Een achtervolgend groepje met Pieter Vette, Roy Gijzel, Alex de Haan en Jacco Schrijver kon het gat niet meer dichten. In de spurt was Ezra Tolhoek de snelste. Zijn vader Ramon Tolhoek won de wedstrijd bij de B categorie.  (20 juni 2018)

 

 

 

 

 

 

ELOY RAAS HEEFT DE JUISTE VORM TE PAKKEN

Op 13 juni was er halfkoers een uitval van vier renners : Eloy Raas, Roy Gijzel, Hans Traas en Nick de Munnik. Het aanvalskwartet reed naar een mooie voorsprong en de verdere koers bleef deze situatie ongewijzigd. Middelburger Eloy Raas sprintte uiteindelijk naar de overwinning. Bij deze wedstrijd waren punten te verdienen voor de Niek Rentmeester Trofee. In dit klassement gaat Middelkamper Raas aan de leiding.    (13 juni 2018)

 

 

 

 

 

 

TIM VAN DIJKE WINT IN GOES

Direct na de start was er een uitval van Nick de Munnik maar de gebroeders van Dijke zorgden voor een hergroepering. Enkele rondes werden in  straf tempo afgelegd. Toen vonden Tim en Mick van Dijke het tijd om nog eens flink aan de boom te schudden. Alleen Dennis den Haan kon het tweetal volgen en gedrieën reden ze in rap tempo naar een ronde voorsprong. Eventjes op adem gekomen kozen Mick en Tim opnieuw voor de aanval. Dit keer kon Alex de Haan het tweetal volgen en gedrieën pakten zij opnieuw een ronde voorsprong. Aan het eind van de koers nog een ultieme demarrage van Tim van Dijke die gepareerd werd door Mick van Dijke die gelijk probeerde zijn broer te verrassen. Uiteindelijk bleek Tim de snelste.    (6 juni  2018)

 

 

 

 

 

 

 

PIETER VETTE EN ANDY VAN LOON PAKKEN ZEGE IN VIJFDE WEDSTRIJD

Op 30 mei stonden er veel renners aan het vertrek. Deze grote opkomst was mede te danken aan het mooie zomerweer in de regio Goes. Vanaf de opening werd een heel hoog tempo gedicteerd. Er ontstonden diverse kopgroepjes met o.m. Ezra Tolhoek, de gebroeders van Dijke en Rico van Damme. De beslissende uitval kwam in de laatste ronde van Pieter Vette (archieffoto). De Middelkamper kon zijn kleine voorsprong tot aan de finish vasthouden.   (30 mei 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

WINST LARS OREEL EN PETER TOL VIERDE COMPETITIEAVOND

Op 23 mei was het opnieuw een zeer snelle koers met gemiddelde snelheden van 45 km per uur. Direct uit het vertrek ontsnapte een groepje renners. Lars Oreel moest enkele rondes diep in de beugel om het peloton weer bij de leiders te brengen. Na een kleine wapenstilstand opnieuw een uitval met Jochem Runhaar (archieffoto), Lars Oreel, Erwin van Keulen en Menno van de Zweep. Deze vlucht bleek beslissend en enkele rondes voor het einde dubbelde de kopgroep het peloton. In de eindsprint was Lars Oreel opnieuw de snelste.  Bij de b categorie was Peter Tol de snelste.   (23 mei 2018)

 

 

 

 

 

 

TWEEDE ZEGE LARS OREEL IN ZOMERAVONDCOMPETITIE

Het was een koude avond met harde wind op woensdag 16 mei. In de openingsfase ontsnapten 3 renners : Lars Oreel, Tim van Dijke en Eloy Raas (foto) gingen op avontuur in Goes. Nadat ze heel het deelnemersveld hadden gedubbeld was het wachten op de eindsprint. Goesenaar Lars Oreel van Destil – Parkhotel Valkenburg bleek ook nu weer de snelste. In de B categorie zegevierde Adri Jo van den Dries.   (16 mei 2018)

 

 

 

 

 

 

LARS OREEL EN JURGEN MESU WINNEN TWEEDE COMPETITIEAVOND

Tijdens de tweede avond was er direct na de start een ontsnapping van Tim van Dijke. Na een solo van enkele ronden werd hij bijgehaald door Timo de Jong, Feike Kalsbeek, Dimitri Mulder en Menno vd Zweep. Lars Oreel zag het gevaar en kon met een felle achtervolging nog net op tijd bij de kopgroep aansluiten. Deze vluchters bleven vooruit en na een zeer snel verreden wedstrijd boekte Goesenaar Lars Oreel (foto) een sprintzege. In de B-groep was er dagsucces voor Jurgen Mesu uit Middelburg.  (9 mei)

 

 

 

 

 

 

 

ZOMERAVONDCOMPETITIE (1) : TIM VAN DIJKE OPENT MET WINST

ZRTC Theo Middelkamp en TMZ openden de zomeravond competitie op woensdag 2 mei. Onder bewolkte omstandigheden was er al snel een ontsnapping van twee renners. Tim van Dijke (foto) en Eloy Raas konden hun voorsprong vasthouden op het parcours rond bedrijventerrein De Poel. Het lukte deze renners definitief in de spits te blijven. In de druilerige regen reed Tim de laatste 10 kilometer van medevluchter Eloy weg en won onbedreigd de startavond in Goes.    (2 mei)

 

 

 

 

 

 

ZEEUWSE ZOMERAVOND WIELERCOMPETITIE T.M. WOENSDAG 4  JULI IN GOES.   
ORGANISATIE : ZRTC THEO MIDDELKAMP EN TRIMBELANGEN MIDDEN ZEELAND TMZ