> JEUGD OML. BRAAKMAN

 

 

 

 

 

ZATERDAG 30 MAART 2019                    PHILIPPINE            WIELRENNEN              KLASSIEKER GOODZO OMLOOP VAN DE BRAAKMAN VOOR NIEUWELINGEN         9.00 UUR              http://www.omloopvandebraakman.nl/jeugd-klassieker/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EERSTE KLASSIEKER NIEUWELINGEN EN JUNIOREN DOOR ZEEUWS VLAANDEREN :
NIEUWELING ROWDY REUNIS VIERDE IN CERVELO-GOODZO OMLOOP VAN DE BRAAKMAN.

 

Foto’s : Freddy Scheele             Op zaterdag 31 maart werd voor de 1e maal de Omloop van de Braakman voor junioren en nieuwelingen georganiseerd. De nieuwelingen en junioren moesten een parkoers afleggen door en langs de Braakman met start en aankomst in Philippine. 
De nieuwelingen kregen een afstand voor de wielen van ongeveer 83 kilometer. De junioren hadden 122 kilometer in hun routeboek door het Zeeuws-Vlaamse land.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZEEUWS VLAMING ROWDY REUNIS VIERDE IN CERVELO-GOODZO OMLOOP VAN DE BRAAKMAN
Bij de nieuwelingen zegevierde Wouter van de Weerdhof van Willebrord Wil Vooruit na een koers van bijna 2 uur. Siebe Deweirdt kwam vier seconden later als tweede over de streep en Robin Orins pakte de derde prijs.

 

 

Streekrenner Rowdy Reunis (foto) reed een sterke klassieker en zat in de voorste gelederen. De inwoner van Hulst werd als vierde geklasseerd. De jurygroep rapporteerde 65 binnenkomers.

 

 

 

 

 

In de junioren categorie eveneens succes voor een Brabantse wielervereniging. Mauro Spapen van de Jonge Renner hield alle concurrenten achter zich en mocht de zegebloemen ophalen in Philippine. Op het podium stonden Markus Meerbeek (2) en Huub Deelstra (3) naast hem.      4. Philip Sijbrandi        5. Hidde van Veenendaal.      In de uitslag werden 41 renners opgenomen.      (1 april 2018)