> NICK VAN DER LIJKE

 

 

SEIZOENSTART ROOMPOT – CHARLES BEGINT IN DE CHALLENGE MALLORCA OP 31 JANUARI
Na een intensieve stage in Calpe van 14 t.m. 25 januari begint voor Roompot – Charles het wegseizoen. De formatie van Nick v.d. Lijke start na honderden Spaanse trainingskilometers in de Challenge Mallorca van 31 januari  t.m. 3 februari.
Vervolgens gaan de Nederlandse & Belgische coureurs naar de Vuelta Murcia (16/2), de Clasica de Almeria (17/2) en de Tour of Oman van 16 tot 21 februari.

Roompot – Charles koerst van 20 t.m. 24 februari in de 65 ste Ruta del Sol met Nick v.d. Lijke, Lars Boom, Sean de Bie, Michael van Staeyen, Mathias de Witte, Oscar Riesebeek en Elmar Reinders.     (8 januari 2019)

 

 

 

 

 

 

ZESDEJAARS PROF NICK VAN DER LIJKE (ROOMPOT CHARLES CYCLING) IN 2019 OP JACHT NAAR OVERWINNING     
Foto’s : Website & Social Media Roompot – Charles.          
De nieuwe formatie Roompot Charles Cycling heeft 18 renners onder kontrakt voor 2019.  De 27 jarige Nick van der Lijke (destijds Middelburg > nu Rotterdam / foto) is in zijn zesde profjaar in gezelschap van 11 landgenoten en 6 Belgische coureurs. 
Het ploegleiderswerk bij de Pro Continentale ploeg zal in handen zijn van Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel en Michael Boogerd. 
Managers van het Nederlands/Belgische team zijn Michael Zijlaard en de Belg Nick Nuyens.
Roompot begint aan het vijfde sponsorjaar en heeft een éénjarig kontrakt met de wielerploeg.  
Manager Michael Zijlaard (links op foto) noemt zijn nieuwe ploeg  “een jonge organisatie met een groep zeer enthousiaste en gemotiveerde renners en medewerkers die zich op een positieve manier tonen aan de wereld: open, oprecht, no-nonsense”.
Michael Zijlaard : ” We zetten ons in om de lat steeds hoger te leggen en zijn een progressieve speler in de wielerwereld en willen steeds onze grenzen verleggen. Sportief, maar ook in het uitbouwen van een sterke identiteit. Een teamidentiteit die fanbeleving centraal plaatst.  We willen dicht bij de wielerfan staan, bijvoorbeeld door proactief de dialoog aan te gaan, door allerlei events en activiteiten te organiseren en door kwalitatief te communiceren met de wielergemeenschap. Bij ons is het te doen om de koers samen op een leuke manier te beleven. Samen vormen we één grote familie, verbonden door de fiets “.        (5 januari 2019)

 

 

 

 

 

Bekijk onderstaand de 18 koppige selectie 2019 van Roompot Charles Cycling:

 

 

 

 

 

 

Sponsors Roompot – Charles 2019 :

Kledingsponsor : 36 Cycling.
Shirtsponsors:     Roompot Vakanties, Charles, Fietsenwinkel.nl, CSU, Maxxis,  ZLM Verzekeringen, 36 Cycling, Luxauto, Sandee Hoveniers, Weststrate Verpakkingen / De Veelzijdige Specialist  (Middelburg / afbeelding) en Woestijne42.               
Technische partners :  Factor, Ceramic Speed, Black INC en SRM.         (5 januari 2019)