> CYCLE FOR HOPE

 

 

CYCLE FOR HOPE 2019  : 

TEAM LUCTOR ET EMERGO ZEELAND WIL 9.000 EURO OPHALEN VOOR STICHTING DE HOOP IN DORDRECHT

 

 

…  Wij zijn team Luctor et Emergo, een groep fietsers van 15 personen. Samen met ons begeleidingsteam van 12 personen gaan wij ons inzetten voor het goede doel : Stichting de Hoop in Dordrecht.

De Hoop GGZ is een Christelijke instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen voor verslavings- en psychische problemen.

Ons doel is om minimaal € 9000,- op te halen voor deze instelling.

 

Van 27 t/m 29 juni gaan wij en nog 14 andere teams uit het land, in 48 uur Nederland door fietsen. We rijden dan met 3 sub teams (1 dames sub team en 2 heren sub teams) in estafette 1200 km. Per team 4 x 100 km. door heel Nederland. We zullen starten en finishen in Dordrecht.

Uiteraard doorkruisen we ook Zeeland!  Dit is de op één na laatste en slotetappe van de tocht en wat mij betreft ook de mooiste!

Inmiddels zijn we al een paar maanden aan het trainen, want zo’n tocht maak je alleen met een goede voorbereiding!

We zullen richting start op 27 juni regelmatig een stukje schrijven voor Zeelandfiets.nl , zodat jullie ons kunnen volgen op diverse vlakken. De volgende keer een verslagje van een training van het dames sub team …

 

Wil je ons zakelijk of privé sponsoren, graag!  Via onderstaande link meer details.

https://www.cycleforhope.nl/team/luctor-et-emergo-2              (15 april 2019)

 

 

 

 

 

 

5 DE DEELNAME TEAM LUCTOR ET EMERGO ZEELAND IN RONDJE NEDERLAND VAN 27 – 29 JUNI    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondje Nederland van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU – Nederlandse Toer Fiets Unie.

 

 

 

 

 

 

 

OUD PROFRENNER ERIK DEKKER AMBASSADEUR CYCLE FOR HOPE
Foto : Cycle for Hope : Erik Dekker.      
   
Door fietsevenementen samen vechten tegen verslaving. Dat is het uitgangspunt van Cycle for Hope. Ook in 2019 staan er weer een aantal uitdagende evenementen op de planning. In 2018 werd met Cycle for Hope maar liefst 315.000 euro opgehaald voor het werk van De Hoop, waar mensen met een verslaving of psychische problemen hulp ontvangen.
In 2019 staan op het programma een Toertocht en Ladies Ride (29 juni) en de Mountainbikemarathon (13 – 14 september).
Bij Rondje Nederland van 27 – 29 juni komt Luctor et Emergo Zeeland in beeld tijdens een teamestafette van 1.200 kilometer in 48 uur. 
Op 28 mei is er een deelnemersbijeenkomst.