> CYCLE FOR HOPE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZEEUWSE FIETSTEAM LUCTOR ET EMERGO REED VAN DONDERDAGMIDDAG 27 JUNI TOT ZATERDAGMIDDAG 29 JUNI IN RONDJE NEDERLAND VOOR STICHTING DE HOOP DORDRECHT.   
Meer info over de landelijke opbrengst  :  https://www.cycleforhope.nl/evenement/rondje-nederland-2019
Foto’s Organisatie   :   Start (foto onder) & Finish in Dordrecht Team Luctor et Emergo Zeeland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CYCLE FOR HOPE 2019  :   GOEDE TEAMSPIRIT BIJ “LUCTOR ET EMERGO” 

Het is al weer even geleden dat jullie weer iets van ons hebben gehoord. Dat betekent overigens niet dat we hebben stilgezeten!
Tijdens Rondje Nederland zullen we ook in het donker fietsen. Om hier alvast een beetje aan te wennen zijn we vrijdag 17 mei met ons team naar Vlissingen gefietst. In het inloophuis van Sta op Zorg kregen we een rondleiding en hoorden een getuigenis van een man die daar is behandeld tegen zijn alcoholverslaving. Dit blijft altijd weer indrukwekkend om te horen. Dat is waar we geld voor ophalen, zo belangrijk!

 

 

De rit verliep gesmeerd, we konden zo de navigatie testen en onze lampen. Ook de begeleiders die aanwezig waren hebben we een test gegeven. Een van onze teamleden reed lek…. Bandje wisselen in het donker, prima test toch?! Maar geslaagd hoor!

 

Verder was er een gezamenlijke trainingsrit in België, de Ename Classic. Ook dit was weer een mooie uitdaging om de navigatie op onbekend terrein te testen. Maar zeker ook om de teamspirit te versterken. Als je tijdens de Cycle for Hope 48 uur op elkaars lip zit, dan is dit zeker ook een heel belangrijk onderdeel! Maar ik kan jullie nu al verzekeren, de teamspirit is goed hoor!

 

Maar niet alleen de renners zijn volop in training. De begeleiding, die zeker zo belangrijk is, zit middenin de voorbereiding richting Rondje Nederland. Ze hebben inmiddels een EHBO en massage cursus van professionals gekregen.

 

 

En wat technische tips voor de fiets zijn ook niet onbelangrijk. Peter Bal van Huissoon Sport in Goes organiseerde voor renners en begeleiders een avond met wat fietsonderhoud tips. We hopen ze tijdens de Cycle for Hope niet nodig te hebben, maar je weet maar nooit!            (15 juni 2019)

 

 

 

 

 

CYCLE FOR HOPE 2019  : 

TEAM LUCTOR ET EMERGO ZEELAND WIL 9.000 EURO OPHALEN VOOR STICHTING DE HOOP IN DORDRECHT

 

 

…  Wij zijn team Luctor et Emergo, een groep fietsers van 15 personen. Samen met ons begeleidingsteam van 12 personen gaan wij ons inzetten voor het goede doel : Stichting de Hoop in Dordrecht.

De Hoop GGZ is een Christelijke instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen voor verslavings- en psychische problemen.

Ons doel is om minimaal € 9000,- op te halen voor deze instelling.

 

Van 27 t/m 29 juni gaan wij en nog 14 andere teams uit het land, in 48 uur Nederland door fietsen. We rijden dan met 3 sub teams (1 dames sub team en 2 heren sub teams) in estafette 1200 km. Per team 4 x 100 km. door heel Nederland. We zullen starten en finishen in Dordrecht.

Uiteraard doorkruisen we ook Zeeland!  Dit is de op één na laatste en slotetappe van de tocht en wat mij betreft ook de mooiste!  Het wisselpunt ligt bij RCN de Schotsman in Kamperland.

Inmiddels zijn we al een paar maanden aan het trainen, want zo’n tocht maak je alleen met een goede voorbereiding!

 

Wil je ons zakelijk of privé sponsoren, graag!  Via onderstaande link meer details.

https://www.cycleforhope.nl/team/luctor-et-emergo-2              (15 april 2019)

 

 

 

 

 

 

VIJFDE DEELNAME TEAM LUCTOR ET EMERGO ZEELAND IN RONDJE NEDERLAND VAN 27 – 29 JUNI    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondje Nederland van Cycle for Hope voldoet aan het hoogste kwaliteitskeurmerk van de NTFU – Nederlandse Toer Fiets Unie.

 

 

 

 

 

 

 

OUD PROFRENNER ERIK DEKKER AMBASSADEUR CYCLE FOR HOPE
Foto : Cycle for Hope : Erik Dekker.      
   
Door fietsevenementen samen vechten tegen verslaving. Dat is het uitgangspunt van Cycle for Hope. Ook in 2019 staan er weer een aantal uitdagende evenementen op de planning. In 2018 werd met Cycle for Hope maar liefst 315.000 euro opgehaald voor het werk van De Hoop, waar mensen met een verslaving of psychische problemen hulp ontvangen.
In 2019 staan op het programma een Toertocht en Ladies Ride (29 juni) en de Mountainbikemarathon (13 – 14 september).
Bij Rondje Nederland van 27 – 29 juni komt Luctor et Emergo Zeeland in beeld tijdens een teamestafette van 1.200 kilometer in 48 uur.