> FIETS 4DAAGSE ZEELAND

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 JAAR ZEEUWSE RIJWIEL EN TOER 4 DAAGSE IN 2018 :

 

SPECIALE JUBILEUM MEDAILLE VOOR ALLE DEELNEMERS.

 

 

Foto’s : Organisatie – JubileumEditie 2018

 

 

 

DOELSTELLING
De Zeeuwse Rijwiel- en Toervierdaagse is een recreatief fietsevenement voor jong en oud door Noord- en Zuid-Beveland. De tochten gaan door vele dorpen, over dijken en langs waterpartijen.
Vaak worden er tijdens de vierdaagse extra bezienswaardigheden open gesteld voor de deelnemers.

 

 

In juli 2018 werd voor de 30ste keer de Zeeuwse Fietsvierdaagse gehouden. De start in Goes werd verricht door de burgemeester van Goes en een vertegenwoordigster van de Rabobank, die het lint bij de startboog doorknipten. De fietsers konden vervolgens onder de muziek van een draaiorgel vertrekken voor hun route door Zeeland Fietsland.

 

 

Het weer was zonnig en er stond weinig wind; alleen de laatste twee dagen was het erg warm. Desondanks reden er elke dag toch ruim 700-760 deelnemers mee. De deelnemers hebben kennelijk geen nadeel ondervonden van het extreme weer. De EHBO heeft geen enkele keer moeten inspringen. Men was vol lof over de uitgezette routes, die richting Noord-Beveland, naar het oosten van Zuid-Beveland, het westen van Zuid-Beveland en de Zak van Zuid-Beveland gingen. Er was keuze uit een 25, 40 of 60 km route.

 

 

Vanwege het 30 jarig jubileum waren er extra “verrassingsposten” ingericht. De eerste dag kon men op vertoon van de stempelkaart de Tropische Tuin van het Omnium bezoeken. De tweede dag kreeg men op de verrassingspost een beker appelsap, de derde dag een banaan en de vierde dag een minibolus. Ook kreeg men na afloop elke dag een kleinigheid uitgereikt. De deelnemers die drie of vier dagen meereden kregen na afloop een speciaal ontworpen medaille.  

 

 

 

 

 

DAGELIJKS BESTUUR  –  ORGANISATIE 2018 / 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(juli 2018)