>MIJN FIETSRONDJE

 

 

 

TIPS VOOR DEZE PAGINA ?     STUUR JE INFO NAAR  malus@zeelandnet.nl

 

 

 

 

 

 

                                                               DAVID MICHIELSEN

 

Leeftijd:    15

Woonplaats:      Nieuwdorp

Studie:        VWO 3 Ostrea Lyceum

 

FAVORIETE FIETSRONDJE : Mijn favoriete route is het rondje “Muidenweg”. Ik rij eerst naar Lewedorp en daarna naar de Piet. Daar sla ik de Muidenweg op en zo door naar Wolphaartsdijk. Tot de Deltaweg  en hierna ga ik rechs richting Goes . Vervolgens komt Arendskerke in beeld en dan via de Postweg terug naar Lewedorp en Nieuwdorp. Het mooiste punt van deze omloop is natuurlijk de Muidenweg naast het Veerse Meer. Op dit traject geniet ik van de natuur!

Deze route heeft een lengte van 33 km. Dit is niet zo heel lang maar ik heb altijd nog wat lusjes voor als ik iets langer weg wil. b.v. naar Kattendijke of in plaats van Lewedorp richting Arnemuiden. Ik fiets dit rondje meestal 2 of 3 keer per week.

 

MET WIE GA JE TRAINEN : Meestal train ik alleen maar af en toe gaat mijn vader mee.

 

TUSSENSTOP : Ik stop eigenlijk nooit als ik alleen ben maar als ik met een groep een ritje van 90+km doe dan stoppen we wel eens bij een cafeetje.

 

FIETS : Ik heb een Scott Speedster 10 2018 met een aluminium Frame en de groepset Shimano 105.

 

WANNEER BEGONNEN MET DE WIELERSPORT :   In de zomervakantie 2017 ben ik met mijn vader begonnen met mountainbiken in de bergen van Slovenië en Roemenië. Ik vond dat zo leuk en eenmaal thuis wilde ik ook hier wel mountainbiken. We zijn een paar keer naar de MTB baan in Burgh Haamstede geweest. In oktober kreeg ik de smaak te pakken op de winter racefiets van pa en toen is het eigenlijk begonnen. In maart 2018 heb ik de eerste wedstrijd gereden.

 

 VERENIGING  :  Ik zit bij de nieuwelingen van ZRTC Theo Middelkamp. We trainen elke woensdagavond en hebben dan ook de Zeeuwse Zomeravondcompetitie. Zaterdag of zondag rij ik een wedstrijd en af en toe is er een klassieker. En door de week train ik zelf.

 

FIETSPROVINCIE ZEELAND  :  Je kan er goed fietsen en ook veilig. Wel is er vaak veel wind en jammer dat het hier zo plat is zonder stijgingspercentages.  Maar ja… het is niet anders in Zeeland.

 

FAVORIETE RENNER : Ik ken nog niet zo heel veel renners, maar Antwan Tolhoek uit Yerseke is tot nu toe m’n favoriete coureur.    (3 mei 2018)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 CASPER VOS                       

Leeftijd:

14

 

Woonplaats:

Heinkenszand

 

WERK & STUDIE :

Ik volg de opleiding Havo Technasium en zit in het 3e jaar. Deze studie volg ik op het Goese Lyceum locatie Oranjeweg

 

WANNEER BEGONNEN MET FIETSEN/WIELRENNEN :

Ik ben gestart met mountainbiken toen ik 6 jaar oud was. Op mijn achtste ben ik begonnen met wielrennen.

Het 1e jaar (categorie 2)  trainde ik, het jaar erna reed ik mijn eerste wedstrijden.

 

VERTEL IETS MEER OVER JE FAVORIETE TRAININGSROUTE :

Ik heb niet echt een favoriete trainingsroute maar hou vooral van afwisseling.

Een rondje langs het Veerse Meer is altijd leuk :  Vanuit Heinkenszand ga ik via Lewedorp naar Arnemuiden en vanuit daar over de Muidenweg langs het Veerse Meer naar Wolphaartsdijk. Via Goes weer terug naar Heinkenszand. De totale afstand ligt op ongeveer 50 km.    Ik fiets dit rondje meestal 1 of 2 keer per week.

 

GA JE ALLEEN OF MET ANDERE RENNERS :

Ik ga vaak alleen, maar in het weekend fiets ik soms met de groep van mijn opa mee, namelijk TGV (Toerclub Goes Vooruit)

 

RUST JE WEL EENS ONDERWEG VOOR B.V. KOFFIEPAUZE :

Nee dat doe ik niet.

 

MERK FIETS/ONDERDELEN :

Ik heb een Ridley Fenix SL met Campagnolo Athena als groep.

 

HEB JE FAMILIELEDEN DIE OOK FIETSEN :

Mijn opa.

 

BIJ WELKE PLOEG FIETS JE

Ik fiets bij de nieuwelingengroep van ZRTC Theo Middelkamp.

 

HOE DENK JE OVER ZEELAND ALS FIETSPROVINCIE :

Zeeland is een leuke en goede fietsprovincie. Omdat er meestal veel wind staat kan je er altijd pittige trainingen doen. Helaas hebben we hier geen heuvels / bergen.

 

WIE IS JE FAVORIETE ZEEUWSE RENNER :

Antwan Tolhoek uit Yerseke van LottoNL- Jumbo.            (9 maart 2018)

 

 

 

 

 

 

 

JOCHEM RUNHAAR        (17)         KAPELLE

WERK & STUDIE : ik combineer werken en studeren. ga één dag in de week naar school in Rotterdam waar ik de opleiding woningstoffeerder volg. verder werk ik 4 dagen bij Pieterse wonen en slapen te Wemeldinge.

 

WANNEER BEGONNEN MET FIETSEN/WIELRENNEN : Ik ben begonnen met fietsen toen ik 12 was. dat kwam nadat mijn broer Marvin mij had meegenomen op training.  ik vond het heel leuk en ging toen steeds meer trainen. de eerste 2 jaar ging het echter niet zo goed met koersen.

Na enkele nuttige tips van Vital Timmermans (Yerseke) ging het beter en vervolgens kon ik lekker meekomen in de koersen en zelfs wat premies pakken. Nu gaat het erg goed in de cross en behaalde wat podium plekjes. Op de weg noteerde ik een tweede plaats. Mijn doel is verbetering op langere termijn en daar ga ik hard aan werken.

 

VERTEL IETS MEER OVER JE FAVORIETE TRAININGSROUTE : Mijn trainings rondjes gaan vaak naar Hoogerheide/Woensdrecht. Langs de zeedijk beginnen en via de oude rijksweg terug. In Woensdrecht meestal de Rijzende Weg op sprinten want we moeten natuurlijk wel wat afzien op deze training van 80 km. Deze omloop fiets ik in het seizoen 2 of 3 keer per week.  Als ik een grote duur training doe ga ik meestal naar de Oesterdam en dan via de Oosterscheldekering terug naar Kapelle.

 

GA JE ALLEEN OF MET ANDERE RENNERS : Vaak train ik met Tristan Timmermans  uit Yerseke. We moeten beiden tot half 5 werken en dan  gaan we samen op pad in Zeeland Fietsland.

 

RUST JE WEL EENS ONDERWEG VOOR B.V. KOFFIEPAUZE : We stoppen we wel eens bij een fiets café om wat te drinken maar dan doen de benen toch wel zeer.

 

MERK FIETS/ONDERDELEN : Ik fiets op een Concorde met in 2018 Ultegra di2.

 

HEB JE FAMILIELEDEN DIE OOK FIETSEN : Broer Marvin fietst evenals  vader Olaf en mijn oom Corné Lepoeter.

 

BIJ WELKE PLOEG FIETS JE : Bij RSC de Zuidwesthoek. Mijn programma weet ik pas in januari maar mijn doelen zijn de voorjaarklassiekers. Dat is gewoon prachtig die chaos en stress vóór de koers. Tijdens de wedstrijd is het wel degelijk afzien, niets meer of minder.

 

HOE DENK JE OVER ZEELAND ALS FIETSPROVINCIE : Zeeland is een heerlijke provincie om te fietsen met mooie wegen en veel veilige routes.

 

WIE IS JE FAVORIETE ZEEUWSE RENNER : Marco Minnaard uit Wemeldinge van de Belgische formatie Wanty Groupe Gobert.

 

MOOISTE WIELEREVENEMENT IN ZEELAND : ZLM Tour met start en finish in Goes.     (24 december 2017)

 

 

 

 

 

 

 

              

 

 

                                                   DANIËL PAARDEKOOPER    –    MIDDELBURG

Woonplaats: Middelburg
Leeftijd: 31 jaar
Werk: Bouwkundig calculator/werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Geertse  Vrouwenpolder.
Wanneer begonnen met fietsen: Begonnen rond mijn elfde jaar. Mijn eerste deelname aan een MTB zomercup wedstrijd bij de jeugd op het parcours bij “de Piet”, op een fiets van mijn broer.
Waar liggen start & finish van de route: Start van mijn routes is meestal thuis in Middelburg. Ook ga ik zo nu en dan met een aantal fietsvrienden met de auto naar Brabant, Vlaanderen, Limburg of Ardennen om daar een fietstocht of training te doen.
Vertel iets meer over je favoriete rondje, waar kom je langs, mooiste punt, lengte van de rit, etc: Een favoriete ronde heb ik niet echt. Rondes op de mountainbike gaan meestal over de duinen langs de Walcherse kust. Ook rij ik graag op het Patrick Tolhoek parcours in de boswachterij Westerschouwen. Bij een korte training op de racefiets is het vaak een rondje Walcheren. Vaak rij ik ook rond het Veerse Meer, richting Zierikzee of door de zak van Zuid-Beveland. Al deze routes maak ik soms wat langer met extra lusje.
Voor mij is het heerlijk om langs het water te fietsen. Er is altijd wat te zien bij en op het water. Meestal is de lengte van een rit zo tussen de 50 en 100 km, afhankelijk van de tijd en type training. Specifieke trainingen zoals ‘blokkentrainingen’ doe ik het liefst op een rustig stuk weg in ‘Sloe’ of op Noord-Beveland. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk met de fiets naar mijn werk in Vrouwenpolder te gaan. Meestal rij ik dan in grote lijnen dezelfde route, maar geen rit is hetzelfde.
Ga je alleen of met andere fietsers: Regelmatig fiets ik alleen. Ook ga ik vaak met mijn twee broers fietsen. Verder ga ik vaak op pad met clubjes uit Middelburg en omgeving of bekenden uit de vereniging. Dit zijn toergroepjes of trainingsclubjes met wedstrijdrijders.
Hoe vaak fiets je dit rondje: Meestal rij ik in de winter 3 à 4 keer per week. In de zomer 4 à 5 keer per week.
Rust je wel eens onderweg, b.v. terras of koffiepauze: Af en toe stoppen we wel even voor een bakje koffie of hapje tijdens een lange rit.
Merk fiets en welke onderdelen: Mountainbike en Racefiets beiden van het merk Specialized met Shimano XTR(mtb) en Ultegra (race) onderdelen en Magura schijfremmen op mijn mountainbike.
Wanneer begonnen met wielrennen : Ik ben begonnen met MTB op mijn 11de. Rij pas sinds een jaar of 8 à 9 op de racefiets.
   
Heb je familieleden die ook fietsen: 2 broers fietsen ook competitief, zowel mountainbike als race.

Bij welke ploeg fiets je in 2017/2018: Bij MTB vereniging Team X-Treme uit Goes.
Wat is je winterprogramma: Conditietraining door middel van buitenritten, specifieke trainingen op de rollenbank en spinningfiets. Daarnaast rijden van wat toertochten op de mountainbike en af en toe een wedstrijd van de Zeeuwse MTB wintercompetitie.
Hoe denk je over Zeeland als fietsprovincie: Zeeland is qua fietsprovincie zeer geschikt. Overal kun je verschillende kanten op en onderweg is er altijd veel te zien en te beleven. In de zomermaanden kan het langs de kusten erg druk zijn met overige fietsers en toeristen. Dan is het verstandiger om de rustige gebieden op te zoeken.  
Favoriete (Zeeuwse) wielerprof: Marco Minnaard. Zelf heb ik vanaf de jeugd nog MTB wedstrijden gereden met en tegen hem. Nadat hij volledig voor de weg had gekozen is er wel een boegbeeld uit het mountainbiken verdwenen, maar ik denk dat het voor hem wel de juiste weg is geweest om zijn droom te verwezenlijken om prof te worden.
 Mooiste Zeeuwse wielerevenement: Uit het verleden: De aankomst van de Giro in Middelburg in 2010.  Voor nu: De Kustmarathon MTB toertocht die ook vanuit de vereniging wordt georganiseerd. Het is altijd weer schitterend als er zoveel mensen op de mountainbike stappen.    (25 november 2017)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                        AIMÉE SCHOE      (VROUWENPOLDER)

Leeftijd:     19 jaar
Studie:   CIOS
Wanneer begonnen met fietsen:    Toen ik 6 jaar was ben ik gestart met mountainbiken
Vertel iets meer over je favoriete rondje, waar kom je langs, mooiste punt:
Thuis: Ik heb niet één favoriet rondje, ik rij juist zoveel mogelijk verschillende routes. Maar een ronde langs Westkapelle en Zoutelande is altijd mooi.
Elders:    Om te mountainbiken heb ik één plek of ronde waar ik het liefste elke dag zou fietsen en dat is in Houffalize.
Ga je alleen of met andere fietsers: Ik train vaak alleen omdat er in mijn omgeving niet veel andere fietsers zijn. Wel gaat mijn vader of vriend zo nu en dan eens mee.
Hoe vaak fiets je dit rondje: Dat verschilt enorm, soms 2 keer in de week en soms een aantal weken niet.
Rust je wel eens onderweg, b.v. terras of koffiepauze: Nee daar heb ik een hekel aan, ik krijg het dan altijd koud.
Merk fiets: Stevens
Heb je familieleden die ook fietsen: Mijn vader

 

Bij welke ploeg fiets je in 2017/2018 en wat is je winterprogramma: Ik ben lid van mountainbike vereniging X-Treme. Mijn persoonlijke sponsors zijn Stevens, Van der Eijk Tweewielerspecialist, Rijwielshop de Driehoek en Breezand vakanties.
Hoe denk je over Zeeland als fietsprovincie: Mooi, bijna overal fietspaden die oneindig zijn!
Favoriete wielerprof: Pauline Ferrand Prevot.              (21 oktober 2017)

 

 

 

 

 

 

 

 

GOESENAAR RAMON VLEUGEL (26) TRAINT VAAK OP HET STRAND VAN WESTERSCHOUWEN 

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie van Loo en Veerhoek op de locaties Goes en Kapelle. Sinds het begin van dit jaar werk ik ook bij Vélofysics, waar ik wielrenners begeleid bij het behalen van hun doelen. Ik ben zelf op 16-jarige leeftijd begonnen met fietsen maar door een blessure aan mijn rug ben ik 2 jaar inactief geweest. Door goede medische hulp heb ik in 2010 mijn comeback kunnen maken.
Sinds dit jaar combineer ik het wegwielrennen met het strandracen waardoor mijn trainingen soms op de weg en soms op het strand plaatsvinden. Voor het strandracen fiets ik vaak met mountainbiker Thijmen van de Vreede op het strand van Westerschouwen. Een vaste ronde die we we qua duur makkelijk kunnen uitbreiden. We starten op het parkeerterrein van het MTB parcours in Burgh-Haamstede waarna we door het bos maar de strandopgang rijden. Voor we het strand oprijden zetten we de banden op de juiste spanning.
Op de weg train ik in verband met mijn werk vaak alleen. De ronde die ik het liefst doe start in mijn woonplaats Goes. Waarna ik over de Zeelandbrug richting Zierikzee ga. Bij goed weer en goed gezelschap maak ik dan wel eens een tussenstop op 1 van de terrasjes in het centrum van Renesse. Vervolgens rijd ik dan over de stormvloedkering , langs Kamperland en Kortgene weer terug naar huis.

DE FIETS IN ZEELAND : Het belangrijkste van mijn routes is het uitzicht op de zee. Hierdoor is Zeeland voor mij bij uitstek de fiets provincie!
FAVORIETE ZEEUWSE RENNER :     Een favoriete (Zeeuwse) wielerprof heb ik niet. Ik geniet van alle talentvolle Zeeuwse renners die op dit moment actief zijn in het profpeloton. Vooral omdat ik met allemaal meerdere malen in een wedstrijd heb mogen rijden.
WIELERWENS :    Ik hoop nog vele jaren te kunnen genieten van alle Zeeuwse evenementen op de weg en ik hoop dat er in de toekomst nog nieuwe wedstrijden op de Zeeuwse stranden bijkomen.   (10 oktober 2017)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOTTE ELISE (LIESELOTTE) OVERDEVEST :
“ HEERLIJK TRAINEN ONDERLANGS DE ZEEDIJK IN REGIO HOEK & BRESKENS “

 

 

 

Leeftijd : 28 jaar
Woonplaats : Hoek
Beroep : Schadebehandelaar bij Stichting Rechtsbijstand ZLM             
Start en finish van de route liggen in mijn woonplaats Hoek. Vanuit thuis start ik altijd mijn rondes. Ik rij dan een ronde langs de boot en over Breskens terug. Heerlijk rijden onderlangs de zeedijk. Mijn bloktrainingen doe ik vaak parallel langs de N61. Dit is een mooi recht stuk asfalt en kan aan beide kanten gereden worden.
Aangezien ik veel train ga ik vaak alleen. Toch probeer ik het zondag ritje met de club er wel in te houden. Al gaat dit ook soms lastig. Ik ben lid van WTC Philippine. Ik woonde voorheen in Kapelle en ben daarom ook lid van T&TC Kapelle. Ook hier probeer ik soms nog een ritje mee te pakken.

 

Vorig jaar (2016) april stapte ik voor het eerst op een racefiets. Ik mocht het proberen op de oude Ridley van mijn vriend. Hij fietste al langer en ik was er wel erg benieuwd naar. In het begin was het wel erg wennen, maar ik had de smaak al snel te pakken. In juni kocht ik dan ook mijn eerste racefiets. Een Bulls Harrier. Een seizoen van mooie toertochten volgde. Aan het einde van het seizoen had ik het zo te pakken dat ik in november aanklopte bij Jacob Wijnstra van Velofysics in Kapelle. Ik was toch wel benieuwd naar mijn houding op de fiets. Eerder had ik al een blessure gehad van het te snel opbouwen met hardlopen en zoiets wilde ik toch wel voorkomen. In samenwerking met Jacob hebben we mijn fiets perfect afgesteld. Voorheen had ik vaak last van zware hoofdpijn na het fietsen en ook dikwijls pijn in mijn voeten. Dat zou nu verleden tijd moeten zijn en daar heb ik alle vertrouwen in.
Toch was dit alles niet voldoende voor me. Het fietsen ging erg goed en ik wilde kijken hoe ver ik hiermee kan komen. Aangezien ik het zo ontzettend leuk vond. Samen met Jacob ben ik gaan kijken of ik dan toch geen wedstrijden kon gaan rijden. In december bij een sportarts geweest en hij vertelde mij dat ik kerngezond ben. Dus sinds eind vorig jaar aan de training bij Velofysics. Sinds januari is Ramon Vleugel mijn trainer. Iedere maand een trainingsschema en altijd terugkoppeling wanneer ik vragen heb. En de trainingen zijn een succes! Sinds maart dit jaar rij ik dan ook wedstrijden bij de TMZ, OVWF en WAOD. Iedere wedstrijd gaat beter en ik merk dat ik met sprongen vooruit ga! In juni dan ook een racefiets gekocht met aeroframe, de Giant Liv. Want ja alle beetjes helpen.
Het gaat nu  – augustus 2017 –  zelfs zo goed met de trainingen en wedstrijden dat ik in september als gastrenster een meerdaagse mee mag rijden met de Zeeuwse formatie Jos Feron Lady Force. Dus wie weet waar ik uit zal komen??!!        (15 augustus 2017)

 

            

 

 

 

 

                      

                        

                                        NIEUWELING ROWDY REUNIS (14) HULST

 

Studie :  > STUDEER OP REYNAERT COLLEGE. IK ZIT IN DERDE JAAR VAN VMBO
Wanneer begonnen met fietsen :  > IK FIETS VANAF MIJN VIJFDE JAAR
Waar liggen start & finish van de route en vertel er iets meer over : > IK HEB GEEN FAVORIET RONDJE. ER ZIJN MEERDERE MOOIE TRAININGSROUTES IN ZEEUWS VLAANDEREN
Ga je alleen of met andere fietsers :  > IK TRAIN VAAK MET VRIENDEN UIT MIJN FIETSCLUB OF MET DE TOERCLUB. WEL MEESTAL MET MIJN VADER
Rust je wel eens onderweg, b.v. terras of koffiepauze :  > NA DE TRAINING RUST IK SOMS MET DE TOERCLUB OP EEN TERRAS
Merk fiets en welke onderdelen :  > GIANT PROPEL MET ULTEGRA. DEZE COMBINATIE BEVALT PRIMA IN TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN
Heb je familieleden die ook fietsen :  > BIJNA HEEL DE FAMILIE FIETST GRAAG : MIJN VADER, BROERTJE, OPA, OOM EN NEEF

 

Bij welke ploeg en categorie fiets je in 2017 en wat is je programma :  > IK BEN ALS EERSTE JAARS NIEUWELING AANGESLOTEN BIJ DE BELGISCHE FORMATIE VAN MOER LOGISTICS CYCLING TEAM. IN MIJN PROGRAMMA GEEF IK DE VOORKEUR AAN GROTE KOERSEN
Hoe denk je over Zeeland als fietsprovincie :  > ZEELAND IS EEN HELE MOOI FIETSPROVINCIE EN IDEAAL OM TE TRAINEN IN DE SOMS FELLE WIND AAN DE KUST
Favoriete (Zeeuwse) wielerprofs :  > BRIAN VAN GOETHEM EN MARCO MINNAARD          (27 juli 2017)

 

 

 

 

 

 

 

 

                                 NIEUWELING JARNO DHONDT (14)  EEDE 

 

Waar liggen start & finish van de route      
START EN FINISH LIGGEN BIJ MUIN HUIS IN HET ZEEUWS VLAAMSE EEDE
Vertel iets meer over je favoriete rondje, waar kom je langs, mooiste punt, lengte van de rit
WE RIJDEN MEESTAL LANGS SLUIS, OOSTBURG, SINT LAUREINS EN DAN WEER EEDE. DEZE AFSTAND IS 55 KM MAAR MEESTAL DIE IK NOG EEN RONDJE EXTRA
Ga je alleen of met andere fietsers  
VAAK FIETS IK ALLEEN MAAR IN HET WEEKEND GA IK ALTIJD MEE MET CT CASINO
Hoe vaak fiets je dit rondje  
MEESTAL TWEE KEER PER WEEK
Rust je wel eens onderweg, b.v. terras of koffiepauze    
NEE NOOIT, DAN MOETEN JE BENEN WEER OPNIEUW HET RITME ZOEKEN
Merk fiets en welke onderdelen    
IK HEB EEN TREK ALR VAN DE PLOEG SHIMANO
Wanneer begonnen met wielrennen  
IK BEGON TE FIETSEN OP MIJN ZESDE JAAR EN OP MIJN ACHTSTE STARTTE IK MET WEDSTRIJDEN
Heb je familieleden die ook fietsen
JA MIJN PAPA FIETST OOK
Bij welke ploeg en categorie fiets je in 2017 en wat is je programma    

IK KOERS ALS EERSTE JAARS NIEUWELING (14) IN HET SHIRT VAN DE BELGISCHE PLOEG SPIE DOUTERLOIGNE. WE RIJDEN EEN MOOI PROGRAMMA IN HOOFDZAKELIJK BELGIË EN NEDERLAND. VERDER EEN PAAR BUITENLANDSE WEDSTRIJDEN
Hoe denk je over Zeeland als fietsprovincie  
HET IS EEN MOOIE PROVINCIE VOOR FIETSERS. ER ZIJN VEEL WIELERTOERISTEN WAAR JE WEL EENS BIJ KAN AANSLUITEN OP TRAINING
 
Wie is je favoriete (Zeeuwse) wielerprof en waarom                 
BRIAN VAN GOETHEM VAN ROOMPOT – NEDERLANDSE LOTERIJ. HIJ KIEST DIKWIJLS VOOR DE AANVAL IN DE VLUCHT VAN DE DAG. DAAR KAN IK VAN GENIETEN. DIT IS ECHTE PROMOTIE VOOR DE (ZEEUWSE) WIELERSPORT      (12 juni 2017)