> MTB MARATHON ZEELAND

 

 

>>>  EDITIE 2019 OP ZATERDAG 5 OKTOBER   <<<<

Vertel het verhaal over je voorbereiding :  Reacties & Overleg :  malus@zeelandnet.nl

 

 

 

 

veld-kustmarathon-zeeland

MTB KUSTMARATHON ZEELAND 2018 MET VEEL MOUNTAINBIKERS UIT ZEELAND.
PAULIENA ROOIJAKKERS (DORDRECHT)  &  WOUTER VAN DER SCHRAAF (KAPELLE) SNELSTE BINNENKOMERS.

 

 

 

 

UITSLAG MANNEN 2018.

 

 

 

 

 

UITSLAG VROUWEN 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO : WM3 PRO CYCLING           MARIANNE VOS & RIEJANNE MARKUS (WM3 PRO CYCLING) EN HUN SPONSOR TCR (TAXI CENTRALE RENESSE) BIJ MTB KUSTMARATHON ZEELAND 2017.  

 

 

 

 

 

 

 

ATB KUSTMARATHON 2017  :  SNELSTE TIJD VOOR VINCENT MEYVIS UIT BELGISCHE ZOERSEL
Foto : Organisatie       In de MTB Kustmarathon staat het uitrijden op de eerste plaats maar veel deelnemers willen toch een snelle tijd realiseren en hun persoonlijk record verbeteren.
De ervaren bikers staan bij de start in Zoutelande altijd op de eerste rijen en gaan elk jaar volle bak op pad richting Schouwen Duiveland.

 

Foto : Facebook        De recreanten kiezen voor een meer ontspannen benadering en genieten met volle teugen van de sfeer en de enthousiaste supporters in de kustdorpen en op het strand.

 

 

Foto : Facebook            Ruim 1200 deelnemers met o.m. de rensters Marianne Vos & Riejanne Markus (WM3 Pro Cycling) hadden met de forse wind een sterke tegenstander. Echter, na een intensieve voorbereiding reden de meesten vrij soepel over het traject van 54 km.  

 

 

Bron : Fietsen in Zeeland           Beluister het commentaar van Marianne Vos :        www.facebook.com/fietseninzeeland/videos/923072191174019/

 

 

Foto : Fietsen in Zeeland           Met de finish in zicht was iedereen opgetogen en sommigen reageerden emotioneel bij het binnenrijden van Burgh Haamstede. Voor velen een individueel succes van formaat dat ze de bikemarathon konden voltooien. De grootste voldoening voor de 1021 uutfietsers : een mooie medaille voor de prijzenkast.
Voor de jongens en meiden met prestatiedrang stond de digitale klok centraal. De snelle bikers wilden bij de aankomst dan ook direct hun tijd weten en waren pas tevreden bij een scherpere score in vergelijking met eerdere edities.
De organisatie hanteerde wel een tijdregistratie en presenteerde een klassement. Daarin staan veel Zeeuwen in de top 30.   (7 oktober 2017)

 

UITSLAG MTB KUSTMARATHON 2017:
Geklasseerd : 1021 mountainbikers