> JARNO MOBACH

 

 

 

 

 

>>> SELECTIE TEAM SUNWEB 2018
  BEKIJK DE TEAMPRESENTATIE MET JARNO MOBACH : http://teamsunweb.com/inside-out-tl18/

 

 

 

 

 

 

ZEEUWS VLAMING JARNO MOBACH (DEVELOPMENT TEAM SUNWEB) IN RUBRIEK DE WINTER VAN…   
TRAININGSKAMP OP CALPE EN MALLORCA
Foto : Edwin van Immerseel         Na het wegseizoen heb ik een aantal weken rust gehad en heb ik een tijdje niet op mijn fiets gezeten. Toen ik weer begonnen was met trainen draaide het vooral om rustig wat basisconditie op te bouwen door middel van rustige duur trainingen. Ondertussen ben ik ook weer een aantal weken bezig met krachttraining en zit ik ook af en toe op mijn mountainbike om ook wat intensiteit in mijn trainingen te brengen. Vanaf januari zal ik met de ploeg en op eigen initiatief op trainingskamp gaan naar Calpe en Mallorca. Dit is in grote lijnen hoe ik mij voorbereid op het nieuwe seizoen dat eind februari weer zal beginnen.   (13 december 2017)

 

 

 

 

 

 

WINST IN HEUVELETAPPE OLYMPIA’S TOUR 2017
Foto : Facebook            Jarno Mobach (Development Team Sunweb) was de snelste in de slotrit van Olympia’s Tour. De eerste jaars belofte kwam na 173,3 km. met 9 seconden voorsprong over de finish na een zware heuvelrit door Limburg tussen Margraten en Noorbeek. Op de tweede plaats eindigde Pascal Eenkhoorn en de derde plaats werd bezet door de Belg Stan Dewulf.
Mobach reageerde opgetogen na zijn knappe triomf : “Ik ben eerstejaars belofte en een etappe winnen in Olympia’s Tour – een wedstrijd met veel historie – is zeker het hoogtepunt van het afgelopen jaar. Ik had met interesse uitgekeken naar deze rit, maar dat ik hem zou winnen? Dat is wel heel mooi. We misten deze week de slag als team in de tweede etappe met start en finish in Assen. Dat was natuurlijk niet mooi, maar misschien kreeg ik daardoor hier wel net even wat meer de ruimte. Ik was immers geen bedreiging voor de mannen voorin het klassement.”
Eindklassement Olympia’s Tour 2017 :       1. Pascal Eenkhoorn          2. Pavel Sivakov op 16 sec.       3. Stan Dewulf op 18 sec.     11. Jarno Mobach op 1.59.   De jury klasseerde 69 renners.           
Jongeren :  1. Pascal Eenkhoorn         8. Jarno Mobach           Punten : 1. Patrick van der Duin       11. Jarno Mobach       Ploegen : 1. SEG Racing Academy       7. Development Team Sunweb         (11 september 2017)

 

 

 

 

 

 

 

 

TOP 25 JARNO MOBACH IN WEGWEDSTRIJD NK BELOFTEN 2017

Op het NK voor Beloften eindigde Jarno Mobach (Sunweb Development) op de 23ste plaats. Fabio Jakobsen (SEG Racing) uit Heukelom reed een slimme finale en werd in ’s Heerenberg als Nederlands kampioen gehuldigd. Vrij snel na de start reden 12 renners naar de spits. In deze kopgroep zaten o.m. Pascal Eenkhoorn, Hartthijs de Vries, Dylan Bouwmans en Bas Ottevanger. Mede door de zware omstandigheden met veel wind op kop kregen de vluchters het steeds zwaarder.
Zes man konden zich handhaven vooraan. In de slotronde zag het publiek een kwartet leiders met Stef Krul, Pascal Eenkhoorn, Hartthijs de Vries en titelverdediger Fabio Jakobsen. Met de finish in zicht versnelde titelverdediger Jakobsen. De renner van de sterke SEG formatie kon zijn kleine voorsprong vasthouden tot de finish en prolongeerde zijn nationale titel. De jury rapporteerde 27 uitvallers en klasseerde 101 renners.  (24 juni 2017)

 

 

 

 

 

 

 

NK TIJDRIJDEN 2017 : JARNO MOBACH VIJFDE BIJ BELOFTEN
Op woensdag 21 juni werden op het NK in ’s Heerenberg de tijdritten verreden op een pittig parcours door de regio Montferland. De beste Zeeuwse prestatie in de race tegen de klok kwam op naam van Jarno Mobach uit Philippine. Na 25 km. scoorde de renner van Team Sunweb de vijfde tijd bij de beloften.  (21 juni 2017)