>FIETSEN & ZAKEN

 

 

 

 

> BEZOEK JE FIETSEVENEMENTEN IN ZEELAND & WIL JE HIEROVER SCHRIJVEN ?
> DAN BEN JE WELKOM ALS CORRESPONDENT BIJ ZEELANDFIETS.NL
kontakt 1
Veel fietsliefhebbers lezen dagelijks de website ZEELANDFIETS.NL   De Zeeuwse fietsambassadeur Witte Andriesse (Middelburg) zoekt nieuwe MEDEWERKERS om de populaire site nog aantrekkelijker te kunnen maken. De vrijwilligers gaan in heel ZEELAND algemeen nieuws,  informatie, foto’s en tips verzamelen over fietsevenementen. Interesse om Zeelandfiets.nl verder te ontwikkelen?  Mail je gegevens naar malus@zeelandnet.nl en we maken een vrijblijvende afspraak.

 

 

 

 

 

CADEAUTIP VOOR ZEEUWEN EN TOERISTEN : NIEUWE FIETSTAS “MIDDELBURG 800”
VERKOOPLOCATIE : PROFILE VAN DEN DRIEST – ZUSTERSTRAAT – MIDDELBURG       (29 juli 2017)

 

 

 

 

 

 

PROEF HET FEESTJAAR “MIDDELBURG 800” BIJ FIETSSPECIALIST PIET VOSKAMP IN MIDDELBURG.  Bekijk de zomeraanbiedingen op  www.pietvoskamp.nl       (1 juli 2017)

 

 

 

 

 

 

TCR GROUP MIDDELBURG NIEUWE PARTNER WIELERTEAM WM3 PRO CYCLING

Foto’s : Facebook         Vervoersbedrijf TCR uit Middelburg heeft zich verbonden aan wielerploeg WM3 Pro Cycling, het team van onder anderen Marianne Vos (foto onder). De komende jaren zal TCR Group de ploeg logistiek ondersteunen. Zo kunnen de renners onder ideale omstandigheden naar de verschillende wedstrijden worden gebracht.

 

De TCR Group draagt de wielersport een warm hart toe. “Wij vinden het geweldig dat we deze fantastische ploeg van dienst kunnen zijn op het terrein waarin wij gespecialiseerd zijn. Het team gooit hoge ogen in het internationale wielercircuit. Daar willen we ons graag aan verbinden,” zegt Peter Markusse, adjunct directeur van de TCR Group. WM3 Pro Cycling is uitermate blij met de support van TCR Group. “We hebben een vol, internationaal programma. Goede logistiek is daarom ontzettend belangrijk. Het materiaal moet naar trainingskampen vervoerd en de rensters moeten met de teambus naar startplaatsen gebracht. Het is geweldig dat TCR Group ons ondersteunt en ervoor zorgt dat we over een goed onderhouden bus en materiaalwagen kunnen beschikken”, zegt Eric van den Boom, teammanager van WM3 Pro Cycling.

 

Het doel van de TCR Group is niet alleen om de topsport te ondersteunen, er ligt een bredere visie aan ten grondslag. “Ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen we ons actief inzetten om onze reizigers/passagiers te inspireren door de topsport(ers) dichtbij te brengen. Onze insteek is om bijvoorbeeld ook recreatieve activiteiten te organiseren in samenwerking met het wielerteam,” aldus Markusse. “Bovendien willen we deze samenwerking benutten om meer beweging onder onze mensen te stimuleren, dit zal een positief effect geven op de gezondheid van onze medewerkers.”   De organisaties vinden elkaar in hun drive en ambitie. Cees Hage, algemeen directeur TCR Group: “Dagelijks vervoeren wij duizenden mensen met meer dan 650 voertuigen. Alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat iedereen op tijd op bestemming is, dat kun je ook echt beschouwen als topsport.”  De TCR Group heeft vestigingen in o.m. Middelburg (hoofdkantoor), Goes, Renesse, Oude Tonge en Heinenoord. Onder de slogan “Uw Vervoer, Onze Zorg” presenteert deze Zeeuwse onderneming een breed vervoerspakket. Meer info staat op www.tcr.nu    (27 januari 2017)

 

 

 

 

 

NIEUWE MIDDELBURGSE WIELEN VAN M5 VOOR TIJDRIT TOPPER REMCO GRASMAN

Foto : M5         Bram Moens van M5 Ligfietsen in Middelburg reikte officieel de nieuwe 2-SPOKE wielset uit aan meervoudig Nederlands kampioen tijdrijden Remco Grasman uit Emmeloord. Deze routinier staat bekend als een gerenommeerde hardrijder die maar liefst 375 Watt aan continu duurvermogen uit zijn lijf weet te halen. Tijdens directe competitie met profrenners heeft Remco meerdere malen de profs achter zich gelaten. In 2016 was Grasman de snelste in de TMZ tijdrit in Waarde met een gemiddelde van bijna 48 km per uur. Sponsor Moens over de steun richting Grasman : “Kijk, dat vinden we nou leuk voor een eliterenner zonder contract en vandaar ook deze sponsoring”.   www.2-spoke.com    (21 december 2016)