>FIETSEN & ZAKEN

 

 

 

                                                    BERICHTEN VOOR DEZE PAGINA WELKOM :  malus@zeelandnet.nl

 

 

 

 

 

 

9 EN 10 NOVEMBER BIJ PROFILE IN AXEL : RACE & ATB HUISSHOW

 

 

 

 

 

 

 

ZATERDAG 1 DECEMBER          ZIERIKZEE                KERKPLEIN        NIEUWE KERK            JAN DE JONGE FIETSEN PRESENTEERT SHOW & INFORMATIEDAG              9.00 – 17.00 UUR              https://jandejonge.biketotaal.nl/

 

 

 

 

 

 

NIEUW HOOFDKANTOOR ROOMPOT VAKANTIES IN GOES.

HOOFDSPONSOR WIELERPLOEG NICK VAN DER LIJKE EN BRIAN VAN GOETHEM 

Foto : Brian van Goethem & Nick vd Lijke (rechts)        Het nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties, sponsor van de wielerploeg Roompot – Nederlandse Loterij, wordt het nieuwe visitekaartje van Goes. Het gebouw is een eyecatcher en tevens de entree van bedrijventerrein de Poel. Het kantoor van Roompot is met vijf bouwlagen hoger dan de overige bouwwerken in het gebied. Het hoofdkantoor van Roompot Vakanties verhuist van Kamperland naar Goes en zal naast de nieuwe afslag van de A58 komen. De marktleider op het gebied vakantieparken heeft RoosRos Architecten in de arm genomen voor het ontwerp van de accommodatie. Het nieuwe kantoor wordt een zogeheten open space office met panorama-uitzicht door de langgerekte raamstroken. Daarnaast heeft het pand een dakterras. Het ontwerp bestaat uit twee delen: het daadwerkelijke kantoor met vijf verdiepingen en een naastgelegen tweede gebouw voor het logistieke centrum.

 

Het pand waar personeelsleden het tweede kwartaal van 2019 hun intrek nemen, is een duurzaam gebouw door onder andere de terugwinning van de warmte door middel van ventilatie, zonnepanelen en de deels zon-regulerende beglazing. In het verlengde van het kantoor zal een steiger komen tot in het water. Daarop komen beach houses en lodges zodat voorbijrijdende toeristen een blik kunnen werpen op de nieuwste huisjes van Roompot. Alle huidige personeelsleden uit Zeeland verhuizen mee naar de nieuwe locatie. Het kantoor in Kamperland zal op termijn een andere bestemming krijgen, van het kantoor in Middelburg loopt de huurtermijn af. Het Noord-Hollandse kantoor dat is gevestigd in Uithoorn blijft wel op de huidige locatie. 

 

Weststrate verzorgt de kantoorinrichting voor Roompot Vakanties in Goes

 

Weststrate Middelburg, medesponsor van Roompot – Nederlandse Loterij,  neemt de inrichting van het nieuwe pand van Roompot Vakanties op zich en dat betekent dat alle werkplekken en andere ruimtes ingericht zullen worden met meubels van Weststrate.             (15 september 2018)

 

 

 

 

 

 

CENTRIC VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP NATIONALE WIELERBOND KNWU

 

IT-bedrijf Centric en de KNWU zetten de samenwerking voort. Centric blijft hoofdsponsor van het Nederlandse wegwielrennen voor tenminste één jaar. Centric is sinds 2015 sponsor van de KNWU. Afgelopen jaar werden respectievelijk Annemiek van Vleuten (tijdrijden vrouwen), Tom Dumoulin (tijdrijden mannen) en Chantal Blaak (wegrace vrouwen) wereldkampioen in het Centric-tricot. Marianne Vos werd eerder dat jaar Europees kampioen.  “De verwachtingen van de samenwerking zijn uitgekomen. We hebben de afgelopen jaren genoten van de geweldige prestaties van het Nederlandse team en zijn er trots op dat we verbonden blijven aan de wielersport. De sponsoring brengt mensen die betrokken zijn bij onze organisatie samen in beweging. Met de verlenging van het partnership kunnen we hier ook in de toekomst invulling aan geven en positief bijdragen aan de rol van de KNWU voor de wielersport.”

Hans Schrijver, Chief Commercial Officer Centric : “Wij zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking tussen Centric en de KNWU. Centric is een topspeler in hun markt, met een duidelijke visie op het vinden en binden van talenten. Een perfecte match dus.”

Vincent Luyendijk, Directeur KNWU : “Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branche specifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Dit onderscheidend vermogen is terug te vinden in onze vier hoofdactiviteiten: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. De organisatie biedt gekwalificeerde en enthousiaste professionals, doeltreffende technologische oplossingen en hoogwaardige IT-diensten en administratieve services. Zo zorgt Centric ervoor dat organisaties zich op hun kerntaken kunnen richten, efficiënter werken en beter presteren.    (6 april 2018)

 

 

 

 

 

 

SPONSORING :    TCR GROUP MIDDELBURG PARTNER WIELERFORMATIE WAOW CYCLINGTEAM
Foto’s : Facebook         Vervoersbedrijf TCR uit Middelburg heeft zich voor 2018 verbonden aan wielerploeg WAOWDeals Pro Cycling, voorheen WM3 Pro Cycling. Dit is het team van o.a. Marianne Vos (foto onder), Yara Kastelijn en Anouska Koster. De komende periode zal TCR Group de topformatie logistiek ondersteunen. Zo kunnen de rensters onder ideale omstandigheden naar de verschillende koersen worden gebracht.  
Lees meer over de formatie WAOW Deals op Wielerflits.nl :         www.wielerflits.nl/nieuws/325267/wielerploegen-2018-waowdeals.html?  

 

De TCR Group draagt de wielersport een warm hart toe. “Wij vinden het geweldig dat we deze fantastische ploeg van dienst kunnen zijn op het terrein waarin wij gespecialiseerd zijn. Het team gooit hoge ogen in het internationale wielercircuit. Daar blijven we ons graag aan verbinden,” zegt Peter Markusse, adjunct directeur van de TCR Group.
WAOW Deals is uitermate blij met de support van TCR Group : “We hebben een vol, internationaal programma. Goede logistiek is daarom ontzettend belangrijk. Het materiaal moet naar trainingskampen vervoerd en de rensters moeten met de teambus naar startplaatsen gebracht. Het is geweldig dat TCR Group ons ondersteunt en ervoor zorgt dat we over een goed onderhouden bus en materiaalwagen kunnen beschikken”.

 

Het doel van de TCR Group is niet alleen om de topsport te ondersteunen, er ligt een bredere visie aan ten grondslag. “Ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen we ons actief inzetten om onze reizigers/passagiers te inspireren door de topsport(ers) dichtbij te brengen. Onze insteek is om bijvoorbeeld ook recreatieve activiteiten te organiseren in samenwerking met het wielerteam,” aldus Markusse. “Bovendien willen we deze samenwerking benutten om meer beweging onder onze mensen te stimuleren, dit zal een positief effect geven op de gezondheid van onze medewerkers.”   De organisaties vinden elkaar in hun drive en ambitie. Cees Hage, algemeen directeur TCR Group: “Dagelijks vervoeren wij duizenden mensen met meer dan 650 voertuigen. Alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat iedereen op tijd op bestemming is, dat kun je ook echt beschouwen als topsport.”  De TCR Group heeft vestigingen in o.m. Middelburg (hoofdkantoor), Goes, Renesse, Oude Tonge en Heinenoord. Onder de slogan “Uw Vervoer, Onze Zorg” presenteert deze Zeeuwse onderneming een breed vervoerspakket. Meer info op www.tcr.nu      (10 februari 2018)