> FIETSEN & ZAKEN

 

 

 

                                 BERICHTEN & TIPS VOOR DEZE PAGINA WELKOM :  malus@zeelandnet.nl

 

 

 

 

 

 

23 JUNI GRAVEL SOCIAL RIDE BIJ JAN DE JONGE FIETSEN BURGH HAAMSTEDE
ZONDAG 23 JUNI        BURGH HAAMSTEDE             KERKSTRAAT         JAN DE JONGE FIETSEN            GRAVEL SOCIAL RIDE       40 KM OVER SCHOUWEN DUIVELAND        ROUTE 75% ONVERHARD         9.30 UUR        https://www.facebook.com/events/2217570545240509/

 

 

 

 

 

NIEUW HOOFDKANTOOR ROOMPOT VAKANTIES IN GOES.
HOOFDSPONSOR WIELERPLOEG NICK VAN DER LIJKE (ROOMPOT CHARLES).
WESTSTRATE MIDDELBURG VERZORGT KANTOORINRICHTING.

Het nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties, sponsor van de wielerploeg Roompot – Charles van Nick v.d. Lijke, is een visitekaartje van Goes. Het gebouw is een eyecatcher en tevens de entree van bedrijventerrein de Poel. Het kantoor van Roompot is met vijf bouwlagen hoger dan de overige bouwwerken in het gebied. Het hoofdkantoor van Roompot Vakanties ligt naast de nieuwe afslag van de A58.
De marktleider op het gebied vakantieparken, RoosRos Architecten, verzorgde het ontwerp van de moderne accommodatie aan de rand van de Ganzestad aan de snelweg Bergen op Zoom – Vlissingen.  Het nieuwe kantoor is een zogeheten open space office met panorama-uitzicht door de langgerekte raamstroken. Daarnaast heeft het pand een dakterras. Het ontwerp bestaat uit twee delen: het daadwerkelijke kantoor met vijf verdiepingen en een naastgelegen tweede gebouw voor het logistieke centrum.
Het pand is een duurzaam gebouw door onder andere de terugwinning van de warmte door middel van ventilatie, zonnepanelen en de deels zon-regulerende beglazing. In het verlengde van het kantoor staat een steiger tot in het water. Daarop staan beach houses en lodges zodat voorbijrijdende toeristen een blik kunnen werpen op de nieuwste huisjes die Roompot Vakanties in het vakantiepakket heeft. Alle personeelsleden uit Zeeland zijn mee verhuisd naar de nieuwe locatie in Goes.
WESTSTRATE MIDDELBURG verzorgt de kantoorinrichting voor Roompot Vakanties in Goes.
Weststrate Middelburg, medesponsor van Roompot – Charles,  verzorgde de inrichting van het nieuwe pand van Roompot Vakanties. Alle werkplekken en andere ruimtes zijn ingericht met meubels van Weststrate.             (25 mei 2019)

 

 

 

 

 

FIETSSPECIALIST PIET VOSKAMP HEEFT IN 2019 EEN BEDRIJFSFEEST. DE MIDDELBURGSE ONDERNEMING AAN DE STATIONSSTRAAT BESTAAT 50 JAAR EN WIL DEZE MIJLPAAL SAMEN MET DE KLANTEN VIEREN. VANAF HET VOORJAAR STAAN ER SPECIALE AANBIEDINGEN OP HET JUBILEUMPROGRAMMA.    
Lees meer over de bedrijfshistorie  :  www.pietvoskamp.nl/50-jaar        

 

 

 

 

 

FIETSSPECIALIST PIET VOSKAMP IN MIDDELBURG STEUNT LANDELIJKE STICHTING ONTMOETING

Foto : nieuwe “Ontmoetingsfietsen” in Harderwijk.

Fietsspecialist Piet Voskamp (Middelburg) is al jaren één van de ondernemers die Stichting Ontmoeting steunen als “ Vriend van Ontmoeting”. Momenteel loopt er een proef bij deze stichting waarbij de fiets centraal staat tijdens de dagelijkse taken. Cliënten worden bezocht met de fiets in plaats van met de auto. Met het fietsenmerk Velo de Ville is er altijd wel een kleur passend bij het bedrijf. Bij dit project wordt ook gebruik gemaakt van het Zeeuwse streek product Clarijs Fietstassen.  

 

Bij Stichting Ontmoeting worden vastgelopen mensen ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen:  “We leren hen om weer op eigen benen te staan, relaties aan te gaan en te onderhouden en de juiste keuzes te maken. Zo krijgen ze weer perspectief in hun leven. Dankzij onze vrijwilligers en medewerkers kunnen we deze missie uitvoeren. Ze zetten zich met hart en ziel in voor hun medemens. Door een luisterend oor of praktische begeleiding te bieden. Of door ondersteunende taken te verrichten”.    (14 maart 2019)

 

 

 

 

 

 

TCR GROUP (MIDDELBURG) SPONSORT TEAMBUS PLOEG MARIANNE VOS – CCC-LIV

Foto’s : Facebook CCC-Liv         Vervoersbedrijf TCR Group, met de hoofdvestiging in Middelburg, sponsort de teambus van de vrouwenploeg CCC-Liv. Hoofdsponsor van de ploeg is de Poolse schoenenfabrikant CCC.  De Nederlandse professionele formatie beschikt over Marianne Vos als boegbeeld. CCC-Liv is de vrouwenploeg van het professionele CCC Team met de Belgische kopman Greg Van Avermaet en de Nederlander Laurens ten Dam. In het verleden was de groep van Marianne Vos onder verschillende sponsornamen in het peloton te zien : DSB Bank (2006-2009), Nederland Bloeit (2009-2011), Rabobank-Liv (2012-2016) en WM3 (2017). Tot het seizoen 2018 droegen de dames de sponsortrui van Waowdeals.

 

Foto : CCC-LIV       Bij het formatie van ploegleider Jeroen Blijlevens en teammanager Eric van den Boom staan 11 rensters op de selectielijst.  De Hollandse presentie komt van Inge van der Heijden, Jeanne Korevaar, Evy Kuijpers, Riejanne Markus, Pauliena Rooijakkers, Sabrina Stultiens en Marianne Vos. In Zeeland is CCC-Liv in 2019 te zien tijdens de UCI klassieker EPZ Omloop van Borsele op zaterdagmiddag 27 april met start en finish in ’s Heerenhoek.

Onder de slogan “TCR brengt je verder” laat de TCR Group zich op verschillende vervoersmarkten heel breed zien in Nederland. Het van oorsprong Zeeuwse bedrijf is present in de branches taxi, openbaar vervoer, evenementen en busvervoer met Van Fraassen Travelling en VIP vervoer.  TCR is vervoerspartner van de vrouwenploeg vanaf 2017. Peter Markusse (foto bij Gent – Wevelgem 2019), directeur Taxi, sponsort met  zijn onderneming omdat de TCR Group de wielersport een warm toedraagt. Meer info over de TCR Group op  www.tcr.nu         (19 januari 2019)

 

 

 

 

NEDERLANDSE LOTERIJ NIEUWE HOOFDSPONSOR KNWU

Foto : KNWU.      Nederlandse Loterij is per 1 januari 2019 de nieuwe hoofdsponsor van de KNWU. De twee organisaties gaan een verbintenis aan van twee jaar. Nederlandse Loterij zal op het wielershirt staan van alle disciplines en naamgevend partner zijn van de Nederlandse baanselectie. Dat de KNWU en Nederlandse Loterij elkaar in deze samenwerking hebben gevonden is niet geheel verrassend. Via TeamNL ondersteunt de loterij al langer het wielrennen. Dat blijft Nederlandse Loterij ook de komende jaren doen. Het sponsorschap met de KNWU loopt hier parallel aan. “We zijn geen onbekende in het wielrennen. Bovendien sluit deze samenwerking perfect aan bij ons gedachtegoed: waarin we sport en bewegen voor iedereen mogelijk willen maken via onze afdracht.” aldus Arno de Jong, Directeur Brands & Portfolio.

“Voor de Nederlandse wielersport, breedtesport en topsport, is het goed nieuws dat Nederlandse Loterij partner wordt van alle KNWU wielerdisciplines. Dit geldt ook voor de Nederlandse kampioenschappen op de Weg en Baan, voor elite, U23 en junioren en de elite categorieën van NK Para-cycling, Veldrijden, Mountainbike, Strandrace en BMX. Daarnaast heeft Nederlandse Loterij de intentie om de Top- en Clubcompetitie te ondersteunen. In gezamenlijkheid gaan wij de activaties op alle niveaus invulling geven waarmee Nederlandse Loterij van waarde wordt voor alle wielersporters en haar achterban. Wij kijken uit naar de komende jaren om samen nog meer mensen in contact te brengen met onze prachtige sport”, aldus Thorwald Veneberg.

Op de wielershirts van de U23 en elite-categorieën is Nederlandse Loterij naamgever. Voor de renners en rensters onder de 18 jaar zal de Hersenstichting prominent te zien zijn. De Hersenstichting is één van de 18 goede doelen die gesteund worden via de afdracht van Nederlandse Loterij. De KNWU ondersteunt de Hersenstichting graag bij het realiseren van haar doelen door zichtbaarheid en aandacht te genereren. “We zijn erg blij met deze samenwerking met de KNWU, die mede mogelijk is gemaakt door Nederlandse Loterij. De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen om zoveel mogelijk levens te redden en te herstellen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren lekker bewegen en tijdens het sporten hun hersenen beschermen. Bij kinderen en jongeren zijn de hersenen nog in ontwikkeling en daardoor extra kwetsbaar bij ongelukken of klappen op het hoofd. Samen met de KNWU kunnen wij nog meer mensen bereiken”, aldus Sigrid Baas, directeur Hersenstichting.        (11 december 2018)

 

 

 

VISMA TWEEDE NAAMSPONSOR FORMATIE ANTWAN TOLHOEK : VANAF 2019 TEAM JUMBO VISMA

Foto : Team Jumbo Visma.       Team Oranje, de overkoepelende entiteit van de schaats- en wielerploeg van Jac Orie en Richard Plugge, heeft zich vanaf 1 januari voor onbepaalde tijd verzekerd van Visma als tweede naamsponsor. Het Noorse bedrijf levert bedrijfssoftware, IT-oplossingen voor de detailhandel en IT-gerelateerde ontwikkeling en consultancy. Directeuren Orie en Plugge zijn met Visma overeengekomen dat de contractduur minimaal vijf jaar behelst.

Richard Plugge over het sponsorkontrakt : “Dankzij de vruchtbare samenwerking en de ontwikkeling die we samen hebben doorgemaakt, durfde Jumbo zich voor lange en onbepaalde tijd achter onze visie te scharen. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Het heeft gezorgd voor aantrekkingskracht binnen de sportwereld, maar ook uit het bedrijfsleven. Visma had al langer interesse. De langdurige steun van Jumbo, het terugtreden van Lotto en vooral de manier waarop wij ons de laatste jaren etaleerden hebben Visma overtuigd om voor ons te kiezen. Wij presteren met zelf opgeleide atleten. Visma is het eerste Noorse bedrijf dat op deze schaal wielrennen ondersteunt en daar ben ik erg trots op. Bovendien leeft in Noorwegen het schaatsen, net als in Nederland. Het partnerschap met Visma onderstreept daarmee heel mooi de kracht van Team Oranje.”     (11 december 2018)

                                                                                                                                                

 

 

 

 

 

NIEUWE WIELERZAAK IN MIDDELBURG VAN ERWIN DE VISSER : VÉLOSPORT MIDDELBURG
www.facebook.com/velosportmiddelburg
(november 2018)

Foto : Wij zijn de Stad – Middelburg