>FIETSEN & ZAKEN

 

 

                                                    BERICHTEN VOOR DEZE PAGINA WELKOM :  malus@zeelandnet.nl

 

 

 

 

NIEUW HOOFDKANTOOR ROOMPOT VAKANTIES IN GOES

Foto : Brian van Goethem & Nick vd Lijke        Het nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties, sponsor van de wielerploeg Roompot – Nederlandse Loterij, wordt het nieuwe visitekaartje van Goes. Het gebouw is een eyecatcher en tevens de entree van bedrijventerrein de Poel. Het kantoor van Roompot is met vijf bouwlagen hoger dan de overige bouwwerken in het gebied. Het hoofdkantoor van Roompot Vakanties verhuist van Kamperland naar Goes en zal naast de nieuwe afslag van de A58 komen. De marktleider op het gebied vakantieparken heeft RoosRos Architecten in de arm genomen voor het ontwerp van de accommodatie. Het nieuwe kantoor wordt een zogeheten open space office met panorama-uitzicht door de langgerekte raamstroken. Daarnaast heeft het pand een dakterras. Het ontwerp bestaat uit twee delen: het daadwerkelijke kantoor met vijf verdiepingen en een naastgelegen tweede gebouw voor het logistieke centrum.

 

Het pand waar personeelsleden het tweede kwartaal van 2019 hun intrek nemen, is een duurzaam gebouw door onder andere de terugwinning van de warmte door middel van ventilatie, zonnepanelen en de deels zon-regulerende beglazing. In het verlengde van het kantoor zal een steiger komen tot in het water. Daarop komen beach houses en lodges zodat voorbijrijdende toeristen een blik kunnen werpen op de nieuwste huisjes van Roompot. Alle huidige personeelsleden uit Zeeland verhuizen mee naar de nieuwe locatie. Het kantoor in Kamperland zal op termijn een andere bestemming krijgen, van het kantoor in Middelburg loopt de huurtermijn af. Het Noord-Hollandse kantoor dat is gevestigd in Uithoorn blijft wel op de huidige locatie.   (5 juli 2018)

 

 

 

 

 

KERMISKOERS HULST HEEFT HOOFDSPONSOR : REUNIS VASTGOED

Reunis Vastgoed, gevestigd in de Steenstraat 14 te Hulst, heeft zich voor een periode van drie jaar als hoofsponsor verbonden aan de voorjaarskoers van de Stichting Kermiskoers Hulst. Er is een optie tot verlening van de overeenkomst. De bedrijfsnaam van de hoofdsponsor zal aan het evenement worden verbonden, waardoor de naam van de voorjaarskoers nu is:  “Reunis Vastgoed Kermiskoers Hulst”.

 

Paul Seghers, secretaris van de Stichting Kermiskoers Hulst, is blij met de afspraken : “Vorig jaar werd de kermiskoers in Hulst, na lange tijd van afwezigheid, weer nieuw leven in geblazen. Een enthousiaste groep vrijwilligers pakte de draag weer op en tijdens de mei kermis werd er weer een wielerwedstrijd in Hulst georganiseerd met medewerking van TMZ (Trimbelangen Midden Zeeland). Om deze wedstrijden mogelijk te maken zijn sponsoren benaderd die ruimhartig hebben gesponsord. Reunis Vastgoed zag ook de commerciële kant van het evenement en trad in overleg met de sponsorcommissie van de stichting om zijn naam als hoofdsponsor aan het evenement in het voorjaar te verbinden.  Beide partijen zijn zeer tevreden met de bereikte overeenkomst en hopen op een goede samenwerking”.    (23 april 2018)

 

   

 

 

 

CENTRIC VERLENGT HOOFDSPONSORSCHAP KNWU

 

IT-bedrijf Centric en de KNWU zetten de samenwerking voort. Centric blijft hoofdsponsor van het Nederlandse wegwielrennen voor tenminste één jaar. Centric is sinds 2015 sponsor van de KNWU. Afgelopen jaar werden respectievelijk Annemiek van Vleuten (tijdrijden vrouwen), Tom Dumoulin (tijdrijden mannen) en Chantal Blaak (wegrace vrouwen) wereldkampioen in het Centric-tricot. Marianne Vos werd eerder dat jaar Europees kampioen.  “De verwachtingen van de samenwerking zijn uitgekomen. We hebben de afgelopen jaren genoten van de geweldige prestaties van het Nederlandse team en zijn er trots op dat we verbonden blijven aan de wielersport. De sponsoring brengt mensen die betrokken zijn bij onze organisatie samen in beweging. Met de verlenging van het partnership kunnen we hier ook in de toekomst invulling aan geven en positief bijdragen aan de rol van de KNWU voor de wielersport.”

Hans Schrijver, Chief Commercial Officer Centric : “Wij zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking tussen Centric en de KNWU. Centric is een topspeler in hun markt, met een duidelijke visie op het vinden en binden van talenten. Een perfecte match dus.”

Vincent Luyendijk, Directeur KNWU : “Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branche specifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Dit onderscheidend vermogen is terug te vinden in onze vier hoofdactiviteiten: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. De organisatie biedt gekwalificeerde en enthousiaste professionals, doeltreffende technologische oplossingen en hoogwaardige IT-diensten en administratieve services. Zo zorgt Centric ervoor dat organisaties zich op hun kerntaken kunnen richten, efficiënter werken en beter presteren.    (6 april 2018)

 

 

 

 

 

 

SPONSORING  :  JUMBO SUPERMARKTEN VANAF 1 JANUARI 2019 HOOFDSPONSOR PLOEG ANTWAN TOLHOEK (YERSEKE)

Team Oranje, de overkoepelende entiteit van de schaats- en wielerploeg Team LottoNL-Jumbo, heeft zich vanaf 1 januari 2019 voor minimaal vijf jaar verzekerd van Jumbo Supermarkten als nieuwe hoofdsponsor.  Foto : Namens het Brabantse familiebedrijf hebben CCO Colette Cloosterman-Van Eerd en CFO Ton van Veen daartoe een overeenkomst gesloten met de directeuren Jac Orie en Richard Plugge.

Jumbo neemt daarmee de positie over van Lotto dat het na vier jaar hoofdsponsorschap op 31 december 2018 zal afzwaaien. “We zijn er heel trots op dat we ons voor de komende jaren kunnen verbinden aan Team Oranje en daarmee aan de Nederlandse topsport”, zegt Colette Cloosterman-Van Eerd namens Jumbo. “Jumbo omarmt de schaats- en wielerploeg al jaren en wil sportieve talenten de kans bieden om te excelleren. Tegelijkertijd biedt de samenwerking de mogelijkheid om miljoenen klanten te inspireren om gezonder te leven. Door de krachten binnen de twee teams én ons bedrijf te bundelen, kunnen we onze expertise op het gebied van gezonde voeding actief uitdragen en onze klanten samen aansporen om meer te bewegen.”

 

“De wielerploeg, met Antwan Tolhoek uit Yerseke in de gelederen, kende in 2017 al een mooi seizoen, met als uitschieter het winnen van twee Touretappes”, vervolgt Cloosterman-Van Eerd. “Die trend lijkt zich voort te zetten, aangezien de ploeg in het prille seizoen al op vijf zeges staat. De schaatsploeg kende vorig seizoen de meest succesvolle WK afstanden ooit met zes wereldtitels en veroverde tijdens de afgelopen Olympische Spelen maar liefst vier keer goud. We begonnen vier jaar geleden als sponsor en zeker sinds het afgelopen jaar zien we op vele vlakken een opwaartse lijn. We hebben veel vertrouwen in beide ploegen. Net zoals bij Jumbo zit het willen winnen en de beste willen zijn in het DNA.”

Jumbo was al enige tijd in gesprek met Team Oranje om een nog prominentere rol te vervullen. Daarbij is ook gesproken over een nieuwe, verbeterde opzet van de unieke combiploeg. Uiteraard zullen de sportteams zich ook in de toekomst laten omringen door de beste sportbegeleiders. De komende periode worden er nog verdere stappen gezet om er één ecosysteem van te maken. Dat was voor Jumbo één van de redenen om zich voor langere tijd aan Team Oranje te binden. “Het is in elk geval prettig dat we volle kracht vooruit kunnen”, reageert Orie, directeur van de schaatsers. “Ik waardeer het enorm dat Jumbo momenteel zijn nek uitsteekt, waardoor wij als schaatsploeg op onze olympische successen kunnen voortborduren.”

Plugge kijkt uit naar de komende jaren: “Het is fantastisch dat Jumbo haar schouders onder de ploeg zet en met ons iets moois creëert. Wij willen presteren met atleten die we zelf hebben opgeleid en die zich bij ons hebben ontwikkeld. Jumbo biedt ons de ruimte om verder te bouwen op onze solide basis met een langetermijnvisie en om talenten langer aan ons te binden.”   (1 maart 2018)

 

 

 

 

 

SPONSORING :    TCR GROUP MIDDELBURG PARTNER WIELERFORMATIE WAOW CYCLINGTEAM
Foto’s : Facebook         Vervoersbedrijf TCR uit Middelburg heeft zich voor 2018 verbonden aan wielerploeg WAOWDeals Pro Cycling, voorheen WM3 Pro Cycling. Dit is het team van o.a. Marianne Vos (foto onder), Yara Kastelijn en Anouska Koster. De komende periode zal TCR Group de topformatie logistiek ondersteunen. Zo kunnen de rensters onder ideale omstandigheden naar de verschillende koersen worden gebracht.  
Lees meer over de formatie WAOW Deals op Wielerflits.nl :         www.wielerflits.nl/nieuws/325267/wielerploegen-2018-waowdeals.html?  

 

De TCR Group draagt de wielersport een warm hart toe. “Wij vinden het geweldig dat we deze fantastische ploeg van dienst kunnen zijn op het terrein waarin wij gespecialiseerd zijn. Het team gooit hoge ogen in het internationale wielercircuit. Daar blijven we ons graag aan verbinden,” zegt Peter Markusse, adjunct directeur van de TCR Group.
WAOW Deals is uitermate blij met de support van TCR Group : “We hebben een vol, internationaal programma. Goede logistiek is daarom ontzettend belangrijk. Het materiaal moet naar trainingskampen vervoerd en de rensters moeten met de teambus naar startplaatsen gebracht. Het is geweldig dat TCR Group ons ondersteunt en ervoor zorgt dat we over een goed onderhouden bus en materiaalwagen kunnen beschikken”.

 

Het doel van de TCR Group is niet alleen om de topsport te ondersteunen, er ligt een bredere visie aan ten grondslag. “Ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen we ons actief inzetten om onze reizigers/passagiers te inspireren door de topsport(ers) dichtbij te brengen. Onze insteek is om bijvoorbeeld ook recreatieve activiteiten te organiseren in samenwerking met het wielerteam,” aldus Markusse. “Bovendien willen we deze samenwerking benutten om meer beweging onder onze mensen te stimuleren, dit zal een positief effect geven op de gezondheid van onze medewerkers.”   De organisaties vinden elkaar in hun drive en ambitie. Cees Hage, algemeen directeur TCR Group: “Dagelijks vervoeren wij duizenden mensen met meer dan 650 voertuigen. Alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat iedereen op tijd op bestemming is, dat kun je ook echt beschouwen als topsport.”  De TCR Group heeft vestigingen in o.m. Middelburg (hoofdkantoor), Goes, Renesse, Oude Tonge en Heinenoord. Onder de slogan “Uw Vervoer, Onze Zorg” presenteert deze Zeeuwse onderneming een breed vervoerspakket. Meer info op www.tcr.nu      (10 februari 2018)