>FIETSEN & ZAKEN

 

 

 

 

SPONSORING :    TCR GROUP MIDDELBURG PARTNER WIELERFORMATIE WAOW CYCLINGTEAM

Foto’s : Facebook         Vervoersbedrijf TCR uit Middelburg heeft zich verbonden aan wielerploeg WAOWDeals Pro Cycling, voorheen WM3 Pro Cycling. Dit is het team van o.a. Marianne Vos (foto onder), Yara Kastelijn en Anouska Koster. De komende jaren zal TCR Group de topformatie logistiek ondersteunen. Zo kunnen de rensters onder ideale omstandigheden naar de verschillende koersen worden gebracht.  
Lees meer over de formatie WAOW Deals op Wielerflits.nl :         www.wielerflits.nl/nieuws/325267/wielerploegen-2018-waowdeals.html?  

 

De TCR Group draagt de wielersport een warm hart toe. “Wij vinden het geweldig dat we deze fantastische ploeg van dienst kunnen zijn op het terrein waarin wij gespecialiseerd zijn. Het team gooit hoge ogen in het internationale wielercircuit. Daar blijven we ons graag aan verbinden,” zegt Peter Markusse, adjunct directeur van de TCR Group.
WAOW Deals is uitermate blij met de support van TCR Group : “We hebben een vol, internationaal programma. Goede logistiek is daarom ontzettend belangrijk. Het materiaal moet naar trainingskampen vervoerd en de rensters moeten met de teambus naar startplaatsen gebracht. Het is geweldig dat TCR Group ons ondersteunt en ervoor zorgt dat we over een goed onderhouden bus en materiaalwagen kunnen beschikken”.

 

Het doel van de TCR Group is niet alleen om de topsport te ondersteunen, er ligt een bredere visie aan ten grondslag. “Ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen we ons actief inzetten om onze reizigers/passagiers te inspireren door de topsport(ers) dichtbij te brengen. Onze insteek is om bijvoorbeeld ook recreatieve activiteiten te organiseren in samenwerking met het wielerteam,” aldus Markusse. “Bovendien willen we deze samenwerking benutten om meer beweging onder onze mensen te stimuleren, dit zal een positief effect geven op de gezondheid van onze medewerkers.”   De organisaties vinden elkaar in hun drive en ambitie. Cees Hage, algemeen directeur TCR Group: “Dagelijks vervoeren wij duizenden mensen met meer dan 650 voertuigen. Alles in goede banen leiden en ervoor zorgen dat iedereen op tijd op bestemming is, dat kun je ook echt beschouwen als topsport.”  De TCR Group heeft vestigingen in o.m. Middelburg (hoofdkantoor), Goes, Renesse, Oude Tonge en Heinenoord. Onder de slogan “Uw Vervoer, Onze Zorg” presenteert deze Zeeuwse onderneming een breed vervoerspakket. Meer info op www.tcr.nu      (10 februari 2018)

 

 

 

 

 

 

NIEUWE WINKEL BEVER SPORT IN MIDDELBURG MET FIETSPRODUCTEN

Meer informatie over de vestiging in Middelburg aan de Langeviele 42-46 : https://www.bever.nl/winkels/middelburg.html       (4 december 2017)

 

 

 

 

 

 

 

JOHNNY HOOGERLAND OPENT IN 2018 VAKANTIEPENSION IN KARINTHIË
Johnny Hoogerland (Kwadendamme) gaat met zijn gezin een zakelijk avontuur aan in het buitenland. De voormalig renner van Roompot – Nederlandse Loterij verhuisde in januari 2018 met echtgenote Gerda en hun dochters naar Oostenrijk. Daar gaat hij in de provincie Karinthië in Pension Hoogerland een vakantiepension beheren en fietsarrangementen voor het bedrijfsleven organiseren. De Bevelandse oud prof was in 2017 actief als teamambassadeur van Roompot – Nederlandse Loterij en in die rol o.a. mede verantwoordelijk voor het hospitality programma van de ploeg.   (29 november 2017)

 

 

 

 

 

NIEUWE MIDDELBURGSE WIELEN VAN M5 VOOR TIJDRIT TOPPER REMCO GRASMAN

Foto : M5         Bram Moens van M5 Ligfietsen in Middelburg reikte officieel de nieuwe 2-SPOKE wielset uit aan meervoudig Nederlands kampioen tijdrijden Remco Grasman uit Emmeloord. Deze routinier staat bekend als een gerenommeerde hardrijder die maar liefst 375 Watt aan continu duurvermogen uit zijn lijf weet te halen. Tijdens directe competitie met profrenners heeft Remco meerdere malen de profs achter zich gelaten. In 2016 was Grasman de snelste in de TMZ tijdrit in Waarde met een gemiddelde van bijna 48 km per uur. Sponsor Moens over de steun richting Grasman : “Kijk, dat vinden we nou leuk voor een eliterenner zonder contract en vandaar ook deze sponsoring”.   www.2-spoke.com        (21 december 2016)